Kreiranje jelovnika

Ključ svakog dobrog restorana upravo kreće od menija zbog toga nudimo pomoć oko kreiranja jelovnika za Vaš restoran. Naš Master Chef Erich Glavica u suradnji s hotelom „Zelenkrov“ osmislio je jelovnik koji će sljubiti mirise i okuse Slavonije s notom internacionalne kuhinje. Gastronomska ponuda ovog a la carte restorana maksimalno se oslanja na sezonske namirnice. Ponuda je tradicionalna slavonska s mnoštvom namirnica provjerenog porijekla spojenih u privlačna i ukusna moderna jela. Iz novog jelovnika hotela „Zelenkrov” izdvojili bi pačja prsa u kombinaciji s domaćim njokima sa lješnjacima, umakom od meda te raguom od šljiva i jabuka. Savršenu slatku kombinaciju tikve i bijele čokolade po našoj recepturi spojili smo u tortu Zelenkrov koja je postala neizostavan desert uz šalicu kave. Osoblju hotela Zelenkrov želimo puno uspjeha u daljnjem radu i kuhanju, a Vama nudimo pomoć oko kreiranja Vašeg jelovnika!

Scroll to Top