Michelin zvjezdica Fakinu

Dragi prijatelji i gosti,

S velikim uzbuđenjem i ponosom dijelim s vama vijest da je naš restoran Fakin u Legradu dobio Michelin Bib Gourmand priznanje. Ovo je za nas ogromno postignuće i potvrda našeg predanog rada.

Prije svega, želim izraziti duboku zahvalnost svom nevjerojatnom timu. Vaša strast, kreativnost i neumoran rad su srce našeg restorana. Bez vas, ovo ne bi bilo moguće.

Jednako sam zahvalan našim dragim gostima. Vaša podrška, povratne informacije i ljubav prema našoj hrani nas svakodnevno inspiriraju da budemo bolji. Vi ste razlog zašto se svako jutro budimo s novim idejama i željom za usavršavanjem.

Posebno me dira što je Michelin prepoznao naš trud u malom mjestu poput Legrada. Ovo pokazuje da izvrsnost u kulinarstvu nema geografskih granica.

Obećajem vam da ćemo nastaviti s istom strašću i predanošću. Ovo priznanje nije kraj našeg putovanja, već novi početak. I dalje ćemo istraživati, eksperimentirati i truditi se pružiti vam nezaboravno kulinarsko iskustvo.

Nadam se da je ovo samo početak i dalje ćemo se trudit i bit za vas u @fakin_legrad .
Hvala i @michelinguide što su prepoznali naše zalaganje u usavršavanju kulinarskog umijeća u našem malom mjestu. #michelin #michelinguide #bidgurmand #love #friends #cooking #masterchef
Scroll to Top