Restoran Fakin u Legradu dobio je prestižnu oznaku Gault & Millau te je tako svršten u rang vrhunskih restorana ne samo s područja Republike Hrvatske već i ostalih zemalja diljem Europe i šire. Restoran je ocijenjen sa 14 bodova i dobio oznaku dvije kapice. Prvi je to restoran na području Koprivničko-križevačke županije koji nosi ovu oznaku. Dodjela oznaka za područje Republike Hrvatkse održana je 5. travnja u hotelu Esplanade u Zagrebu u skopu gala večeri na kojoj je između ostalog predstavljen i novi vodič restorana. Čestitamo osoblju Restorana Fakin, a posebice chef-u Erichu Glavici i šefu kuhinje Alenu Beliću koji su svojim znanjem i iskustvom zaslužili ovu prestižnu oznaku, a samim time i doprinijeli prepoznatljivosti vrhunske gastronomske ponude na području Koprivničko-križevačke županije.
Gault & Millau je prestižni francuski vodič za restorane kojeg su utemeljili slavni kritičari restorana Henri Gault i Christian Millau 1965. godine. Gault & Millau ocjenjuje na skali od 1 do 20, pri čemu je 20 najviša. Restorani s ispod 10 bodova rijetko se navode, a bodovi se dodjeljuju na temelju kvalitete hrane, uz komentare o usluzi, cijeni ili atmosferi restorana posebno. Na temelju ove ocjene, restorani visokog ranga mogu prikazati jedan do četiri toquea/kuharske kapice.